На гости на Радио София

Вчера Тоня Благоева беше на гости на Радио София. Говориха си с Лили Големинова за живота, за децата, за професията Боуен терапевт, за промените в професионалния път на нашия терапевт. И макар основната тема на разговор да беше свързана с едно от хобитата на Тоня, а именно кулинарния ѝ блог Благини, не малко си говориха и за техниката Боуен.

Ако ви е интересно да научите още нещо за Тоня, за начина, по който тя е станала от математик, работещ в банка, Боуен терапевт, можете да прочетете повече в статията, или направо да чуете аудио записа:

https://bnr.bg/sofia/post/101664764/ne-gotvete-adosani-ajte-30-vida-plodove-i-zelenchuci-sedmichno?fbclid=IwAR0DVx6i6aloEMBLzsCnE-lgfYcuRah9tqmLw35dyWflUwJU-dax0hKEDgo

Бъдете здрави, следвайте смело мечтите си и вярвайте в себе си винаги! Всичко е възможно, стига да го искаме силно и да работим стъпка по стъпка за осъществяването му.

И накрая един цитат от „Разговори с Бога“ на Нийл Доналд Уолш – “ За да разбереш кой си, първо трябва да преживееш кой не си“. Не се страхувайте да пробвате различни неща. Границите си ги слагаме ние самите. Целта на живота не е да си спомним кои сме, а да изградим кои искаме да бъдем!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *