За МенЗапознаването ми с техниката Боуен беше едно от най-случайните и съдбоносни събития в моя живот. Преди няколко години, по време на един семинар, си пожелах да сменя работата си и да лекувам с ръце. Същия ден, на същия семинар, чух да говорят за Техниката Боуен. Не я бях чувала. Не знаех нищо за нея. Но ме привлече. Като магнит! Не знаех защо и дали ще го работя, но бях сигурна, че ще изкарам курса. Така и стана. Записах се за първи модул 4 месеца след семинара. Оттогава сме неразделни. Моята нова работа се нарича удоволствие, удовлетвореност и значимост.

Курсовете изкарах към Австралийската Академия. Провеждат се в България от години и се получава сертификат след завършване на 7-ми Модул. Ако искате и вие да изкарате това обучение, на официалния сайт на Боуен за България  можете да прочетете как и къде. Ако не се ориентирате може да ме питате

През последните години ежедневно откривам удоволствието да помагам на хората с тази мануална терапия. Животът ми се промени изцяло. Преди това работих в банка 8 години. Завършила съм специалност Приложна математика и имам магистратура – Математическо моделиране в икономиката. Но това не ме спря да започна наново. На 30 години, с две деца и куп мечти, станах Боуен терапевт.

Но не спирам до тук. В момента съм студентка в специалност Рехабилитатор. Събирам нови знания, умения и опит. Изкарах също и няколко допълнителни курса – масажи, семейни констелации, енергийно лечение, ТЕС, няколко семинара за личностно развитие. Ученето в моя живот край няма, но така ми е писано явно. Надявам се да помагам на все повече хора да се чувстват здрави и щастливи и да сбъдват мечтите си като мен.

И това не е всичко! В свободното си време (макар да звучи абсурдно да имам такова, намирам 🙂 ) изработвам ръчно правени предмети – картички, албуми, кукли от плат. Тази своя творческа страна открих по време на майчинството. Творенето на красоти ми дава свобода да изразя картините в главата ми, да се откъсна за малко от ежедневието и да създам нещо, на което аз и другите да се радват, гледайки го.

Открих свое студио на ул.“Хан Аспарух“ 55. Моята мисия е да помагам на хората да са здрави, щастливи и да следват Пътя си. Благодаря ти, че надникна в моя свят. Надявам се да се видим пак 🙂